onsdag 27. januar 2010

VÅRSESONGEN ER I GANG - NOE Å GLEDE SEG TIL ?

Vi er i gang med vårsesongen og det første medlemsmøtet i januar er tilbakelagt. Vinteren har vært preget av mange minusgrader, gater og veier har vært ufremkommelige og en del av oss kvier seg for å gå ut i slikt føre. Flukten sørover er merkbar og forståelig på denne tid. Vi var likevel noen som hygget oss sammen i Rikcsstuene for noen uker siden.


Mandag den 1. februar er det ny sammenkomst på vårt stamsted. Vi tror det blir et godt og spennende møte med en av radioens veteraner - Dagfinn Malt. Han skal kåsere om "Løst og fast i Bergensradion" og det gleder vi oss til. Vi tror det er mange som vil kjenne igjen radiostemmen med en gang han åpner munnen. Kanskje vil han avsløre noen radiohemmeligheter også ?

Invitasjon til ettersommerens tur i aug. - sep. er nå sendt ut i posten, håper den er kommet vel frem. De som leser beskrivelsen nøye vil se at her får vi mye for pengene. Nøl ikke med påmelding til Gro - telefon 41502338 - og gjør det straks dersom dere allerede har bestemt dere for å delta på turen.

Det er sendt ut innbetalingkort for kontingent 2010, betalingsfrist 26. februar 2010.

Vi håper å se mange av dere på Ricks førstkommende mandag. Vel møtt !