tirsdag 30. august 2011

VELKOMMEN TIL HØSTSESONGENNå er sommeren på hell - det er tid for innhøsting fra trær, busker og åker. Litt upassende er det vel å illustrere denne meldingen med snøklokker - det vakre vårtegnet som kommer når snøen går. Vel, det kan jo minne oss om noe å glede seg til på ny.


Høstsesongen i laget vårt innledes med en gledelig begivenhet, i alle fall for de 46 av medlemmene som gir seg ut på utenlandsturen som i år går østover til Stockholm, Tallin og Helsingfors. Vi ønsker turdeltakerne lykke på reisen og håper alle får en opplevelsesrik tur som vi kan få høre om etterpå.


Nå er høstprogrammet sendt ut. Det inneholder litt av hvert som vi håper vil falle i smak hos dere. Det blir jo knallåpning med Dag Lindebjerg og "Norskekysten" på det første medlemsmøtet nå i september.


Her er hele listen:


Mandag den 5.9. - kåseri ved Dag Lindebjerg om "Løst og fast fra Norskekysten".


Mandag den 3. 10. - da kommer koret "De lystige seniorer" med sine lystige sanger og solister.


Mandag den 7. 11. - tema for dagen er våre turopplegg - hvor/hvordan vil vi reise og hva skal turen inneholde. Hva er viktig for vår turopplevelse ? Vi inviterer medlemmene til å komme med synspunkter på dette. Berith Silden vil innlede om cruise som et reisealkternativ.


Tirsdag den 6. desember - julemøte.


Møtested er som tidligere sesonger i Ricksstuene i Veiten 3 kl 1200 - 1500. Inngangspenger kr 75,- pr person innkludert kaffe og snitter. Loddsalg med greie gevinster.


Vi håper på godt oppmøte og hyggelig samvær etter en noe trist vestlandssommer.