onsdag 28. september 2011

HØSTENS FØRSTE MEDLEMSMØTE64 medlemmer møtte opp på høstens første medlemsmøte som ble innledet med informasjon om aktuelle saker. Mest politisk og aktuell sak var det forestående kommune- og fylkestingsvalget der det er viktig å bruke stemmeretten hvis man vil være med å påvirke. Resultatet er kjent, men ennå foregår lokale tautrekkinger om posisjoner. Annet aktuelt i andedammen er å eventuelt starte opp et 65+ bilførerkurs i høst. Til dette var stemningen noe laber fra de fremmøtte. Noe bedre stemning for smalahovetur til Voss, innbydelse går ut i disse dager. Så meld dere på og få en hyggelig kulturtur i god førjulstradisjon.


Dagens gjest og kåsør var Dag Lindebjerg, meget godt kjent fra TV om båter, kystkultur og annen moro. Han er en populær herremann og kunne nok ha snakket i timevis om sitt liv og virke. Dagens tema var "Løst og fast fra Norskekysten". Kåseriet inneholdt mye om kystkulturen i vid forstand og mye av dette kan oppleves gjennom fjernsynsserien som startet nå i høst. Det viktige er å få vist gjennom dette arbeidet at lokalbefolkningen gjennom sin virksomhet, kulturarv og bevaringsvilje opprettholder og utvikler kysten som et sterkt og levedyktig samfunn.


Det passet særdeles godt å avslutte innslaget med å synge "Mellom bakkar og berg utmed havet...... før møtet fortsatte i salongene med kaffe og snitter.


Neste medlemsmøte er mandag den 3. oktober. Da kommer koret "De lystige seniorer" og tar oss med inn i sangens og musikkens verden. Med ønske om et godt oppmøte sier vi VELKOMMEN !