mandag 9. november 2009

VELLYKKET HØSTTUR TIL KROATIA

De av våre medlemmer som meldte seg på til årets høsttur angrer intet. Tilbakemeldingene til oss hjemmesittere tyder på at høstens fellestur var rik på opplevelser og en herlig avslutning på sommeren. Turen var forberedt og gjennomført i samarbeid med Destinasjon Europa og turleder Berit - som får mange gode ord for opplegget.

Med byen Baska Voda som base ble det dagsturer til byene Split, Mostar og Dubrovnik og til mindre byer/landsbyer Poulja, Makarska og Pucisca. Båtturer ble det også, ut fra kysten til øya Brac og på elva Cetina. De kulturhistoriske opplevelsene var mange og mangfoldige; historiske steder og bygninger, lokale matretter, sang og dans fremført av lokale artister.

Mellom slagene ble det tid til hvile, noen valgte hotellrommet og noen valgte stranden. En uke med variert og mangfoldig innhold, men som ikke sliter ut folk - det var en samstemt konklusjon. Det ble mange inntrykk å fordøye - og mye er lagret i minnet. Og reisefølget - humørfylt og trivelig! Seinere skal det mimres og mange gleder seg til tur neste år!

2 kommentarer: