søndag 6. mai 2012

LITT INFO FØR SOMMEREN ER HER

KUNSTEN Å KJØRE BIL - NYTT KURS 65+

Til postpensjonister i Bergen som liker å kjøre bil og som vil ha litt moderne påfyll om bilkjørekunsten: vi tilbyr et sponset kurs for våre medlemmer høsten 2012. Kurset går over tre dager, 9. - 11. oktober 2012, kurssted Bergen Postterminal, oppmøte
kl 1000. Kjøreskoleinstruktør Gunnar Norbeck Gjertsen er vår kursleder, han var en inspirerende lærer sist vi hadde kurs (2009).

Benytt denne sjansen til å friske opp dine kunnskaper om trafikk, bilkjøring, regelendringer og annet som angår det gode liv i trafikken.
Har du spørsmål om kurset, ring til Vegard Bakka, telefon 95168798. Frist for å melde sin interesse er 10. mai 2012.


SESONGAVSLUTNING FOR KONSERTGRUPPEN


Konsertgruppen avsluttet vårsesongen i Grieghallen den 27. april. På programmet sto Mendelssohns oratorium "Elias" med stort orkester, kor med 150 sangere og 4 solister. Før konserten fikk vi høre et foredrag av Stig Wernø Holter fra Griegakademiet. Han orienterte om hvordan verket ble til og hva det handlet om. Det ble en fantastisk musikkopplevelse og BTs anmelder var også begeistret.
Postpensjonistene har i vårsesongen vært sammen på konsert 3 ganger. Tilbakemeldinger de som deltar kan tyde på at vi bør fortsette med dette i høstsesongen. Programmet er nå presentert og der er mye der å glede seg til. Vi satser på 2 - 3 konserter i løpet av høsten. Hvis du er interessert i å gå på konsert i Grieghallen sammen med dine pensjonistkolleger: ring til Magnhild Klubben på mobil 92243641. 



 
POSTMUSEET PÅ MAIHAUGEN REKRUTTERER SOMMERPOSTMESTERE: For sesongen 2013 trenger Postmuseet på Maihaugen postpensjonister som kan betjene poskontoret på museet. Varighet er fra 10 til 14 dager. Opplæring vil bli gitt. Arbeidet er betalt og overnatting tilbys. Mange turister her, så det er en fordel å kunne noe engelsk. Meld deg til Vegard Bakka på telefon 95168798 eller på epost til tor.aarak@gmail.com                    









Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar