søndag 3. mars 2013

MEDLEMSMØTE I FEBRUAR 2013

 

Litt tidlig ennå, men om ikke lenge kan vi se at gåsemor spaserer med sine små i vårsola. Enn så lenge er gåsungene bare å se på seljen og småfuglene er i gang med reirbyggingen, våren er her.
 
Faglig nytt på medlemsmøtet i mars: pensjonistlagene i Bergen/Hordaland, Sogn og Fjordane og Rogaland har utpekt Norvald Heggertveit som sin utsending til årsmøtet i Postkom/Vestlandet krets nå i mars.
 
Innbydelse til dagstur den 6. mai 2013 er nå sendt ut til medlemmene. Turen går med buss til Matre/Masfjorden med lunsj i Stordalen fjellstove. På vegen dit er det stans hos Magnhild Dyrdal -  viden kjent for sine pølser av geit og filmen "Folk ved fjorden" som har gått på Bergen kino over 1 år og som fikk Amandapris i 2012.
 
Gjester på dette medlemsmøtet var Årstad Tyrolerorkester som spiller ompa i tyrolerdrakter og som besøker St Johann i Østerrike hvert år. Musikken ble et forspill til høstturen i 2013 som går til denne byen med dagsturer i alpelandskapet. Det blir mye fjell og den berømte knødelfestivalen som skal være en opplevelse hva mat og drikke angår. Turen er allerede fulltegnet.
 
 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar