tirsdag 3. november 2015

MEDLEMSMØTE I OKTOBER

Det var godt fremmøtet på medlemsmøtet den 5. oktober. Vi hadde besøk av et minikor som kaller seg "Kulturkameratene".  Helge Riise er dirigent for 13 menn i godt voksen alder. Vi startet med allsang med god hjelp fra koret - en omskrevet versjon av "Å Vestland, Vestland". Koret startet opp med en sang som heter Whisky, etterfulgt av flere gladlåter om sjøfolk og deres opplevelser. Koret tok oss gjennom en fin og underholdende sangstund. Innimellom fortalte de historier og vekslet på å være solister.



De avsluttet med "Pay me my money down", en av de siste hitene til Bruce Springsteen. Stemningen ble etterhvert lystig og de fikk god applaus for sin fremføring.

Det ble noe tid i programmet til å orientere om neste år som er det store jubileumsåret når foreningen fyller 40.  Planer for feiringen tar nå form, det blir jubileumstur, jubileumsfest og Paraploksen kommer med ekstra jubileumsutgave. Styuret skal jobbe videre med å konkretisere planene som tilsynelatende ble godt mottatt. Så var det kaffe, snitter og loddsalg - og en hyggelig pratestund.





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar