søndag 17. oktober 2010

MEDLEMSMØTE I SEPTEMBER

Det var god oppslutning om medlemsmøtet den 13. september, 51 medlemmer møtte opp for å høre den lokale trubaduren Øyvind Offerdal med programmet "Fra Bellman til Bergen". Men også var det gjensynsglede blant de som var sammen på høstturen og iver etter å se bilder fra turen.

Vegard innledet møtet med gjennomgang av saker i tiden: bl a engasjement for evt deltakelse i lokalt politisk arbeid, omsorgsboliger/sykehjemsplasser og medlemsverving.

Øyvind Offerdal hadde satt sammen et fint viseprogram med hovedvekt på Carl Michael Bellman. Han startet med Ulf Lundell og Evert Taube, de er også svensker og også populære i Norge. Han hadde en opplysende gjennomgang av CMB sin livshistorie og lystige bohemliv som brøt kraftig med hans oppvekst i et religiøst hjem.

Øyvind sang de kjente visene og vi sang med: Gubben Noa, Vila vid denne kjella, Solen glimma osv....... På den musikalske reisen til Bergen var vi innom både Sørlandet og Irland. Visen fra Irland var kjent for noen av oss - vi hadde jo nettopp vært der og sunget den!

Innimellom sangene kom de gode historiene trillende, meget morsomme og noe på kanten. Og stemningen ble etterhvert lystig i salen så vi hikket og lo da vi gikk inntil kaffen og smørbrødene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar